Iklan Bisnes

 logo.jpg

Ni plak pada sesiapa yg minat nk beli crystal dr Egypt..nama nye Asfour Crystal bole la klik kt logo atas tu.. salah satu koleksi yg di cilok utk tatapankt sini

gset.jpg  bole la berkunjung ke web  http://secretstore.wordpress.com/

==========================================================

NEW- Jam Digital ni sesuai dijadikan Souvenir / Hadiah

Function jam:
- Display masa samada 12-hour atau 24-hour!!!
- Display tarikh bagi tahun 2000 hingga 2099!!!
- Display hari dari Isnin sampai Ahad
- Display suhu Celsius atau Fahrenheit!!!
- 8 Alarm Song!!!
- Sleeping Function!!!

Dan yg paling penting…..
Kaler bertukar2 dlm 7 warna~!!!!Sebenarnya kaler ni boleh bertukar hingga 12 warna, sebijik mcm gambar pertama kat bwh!!!

powerstation.JPG

Specifications:
LCD Power Supply: DC 3V (For Japan battery LR44 x 2 Or For China battery AG13 x 2)
LED Power Supply: DC 6V ( AAA x 4)
Berat: 200g (termasuk kotak)
Saiz: 8cm*8cm*8cm

Full-Pakej adalah termasuk:
1 Clock,
1 Manual,
Bateri 2 x AG13 utk LCD display
*Optional : USB Cable sbg power adaptor. So takyah guna bateri AAA x 4. Harga: RM5 (Gambar di bawah)

Note:
LED power supply juga boleh guna 4 x AAA battery (Not Include)!!

PRICE:
RM23 utk background Putih
RM25 utk background Hitam (Lagi lawa beb)
(Kurier Pos Laju: RM5 utk Semenanjung Malaysia,RM8 Utk Sabah Dan Sarawak)

jamdigital.JPG KLIK GAMBAR UTK PAPARAN YG LEBEY JELAS

jamdigital2.JPG kablejam.JPG USB CABLE RM 5

BERMINAT? Sila Hubungi Angah-0122671285 atau YM id= nza_80

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NEW- PEN DRIVE 1 GB MobileGearMG.COM

Specifications:

Interface: High-speed USB 2.0
Capacity :1GB
Power Support : USB powered (No external power required)
Power Supply : Window98/98SE/ME/
2000 Professional/
Home Edition/
Mac OS 9.0 and higher.
Dimensional: (mm) 53(L)X19(W)X7.5(H)
Weight: Approximately 7g

5 YEARS Limited Warranty..

Free 1 Tali pendek dan 1 Tali panjang

Full Pakej:

1GB pendrive dan 2 tali(pjg dan pendek)

PRICE:

RM60 (Pen drive warna Putih)

(Kurier Pos Laju: RM5 utk Semenanjung Malaysia, RM8 utk Sabah Dan Sarawak)

pendrive.JPG KLIK UTK PAPARAN JELAS talipendrive.JPG

BERMINAT? Sila Hubungi Angah-0122671285 atau YM id= nza_80

========================================================

PENJIMATAN PREPAID HEBAT UTK MAXIS & CELCOM

Kat sini saya nak berkongsi 1 cara TERKINI membeli prepaid Maxis & Celcom dari Redtone. Kita cuma perlu membuat miss call je untuk membeli, dalam masa beberapa saat je kita akan menerima pin utk top up. Memang senang, murah & selesa..utk maxis leh miscall atau e-reload utk topup(e-reload lg jimat dr miscall utk maxis)

Selain berjimat, kalau minat menjual pun boleh jugak sbb Redtone bagi kita harga diskaun. Prepaid Maxis kita dapat diskaun 4%(selalu berubah ikut pd harga semasa) dan prepaid Celcom pun sama jimat 4%. Boleh la kira sendiri baper harganya tu..

Utk mencuba DEMO sistem pembelian ni, kita cuma perlu membuat miss call ke 03-20574355 menggunakan handphone kita sendiri, tak lama pas tu kita akan terima SMS DEMO tersebut.

Sampai sini dulu, kalau ada pertanyaan dan ada yg berminat, saya akan sambung lagi..atau sebarang pertanyaan ym id= nza_80

———————————————————————————

Ni Member aku nye kedai makan kt Perkampungan Ikan Bakar Terapung..kalau korang sesat kt melaka ke..jgn lupe singgah sini.. Gerai No.4, Perkampungan Ikan Bakar Terapung, Umbai Baru, 77300 Merlimau,Melaka.. kontek En.Hamidi 016 2045691/016 6406559 mana tau dpt diskaun hebat ke..hehehhe

umbai10.jpg

umbai.jpg

 

=============================================================

Ada Sesapa yg nk beli Kereta Proton Edar..member aku ade jual ni.. leh tgk harga kete2 idaman korang ni..hehehe..kalau minat beli la..kontek En.Shah 012-648 7000
bole trade in kete lama..sape yg tkde slip gaji tu..klu buat bisnes sendiri..statement bank ok..ade no tipon umah..insya allah bole diuruskan..

hargakete.JPG

 

==============================================================

Ni plak iklan sesapa yg nk beli Set Koleksi Dinar Iraq.. ade dijual disini..ade yg dgn file folder..semua nye ade 7keping(note 50 IQD, 250 IQD, 500 IQD, 1000 IQD, 5000 IQD, 10000 IQD dan 25000 IQD= 41 800 IQD) bole la kontek Angah- 012 2671285 atau Amir- 016 7470874

 

 

 

Responses

  1. a’kum….
    aku lah empunya kedai ikan bakar tuhh….
    aku nak ucapkan ribuan terima kasih tak terhingga buat angah….semoga bertambahlah rezekinya….tak dapat aku nak membalas segala jasa&budi baik ko…

    bagi sesiapa nak cuba rase keenakkan ikan bakar aku…meh lah dtg kt melaka….

    blom cuba….blom tauu….dah kene….mau lagiii…hehehhe….

    thanks angah!!!

  2. wsalamz..hehehe..tolong sesama bangsa..tolong sesama sedara islam..moga perniagaan ko bertambah maju..amin

  3. hello Cyg….

    Thxla sbb iklankn dlm blog…proton tuh…cyg ko sesgt. :D nanti bebiler aku belanja minum teh o eh…. :)

    take care

  4. hahahha..elo mr Shah..time ni la ko cyg aku ek…keh keh keh..banje minum teh O je??huhuhu..mmg kedekut tul..malang la kawan aku yg ko nak ngorat tu..hahahhaa :P

  5. saya ada join raja prepaid.marketing terbaru reload fun club.baru je join.kalau u nak tengok boleh tengok website http:// eict.net/ wangsms

  6. sy pun join plan eict ni dulu..tp dia ni byk sgt plan..plan rakyat la..raja prepaid la..so dh tk best skang..redtone jugak la yg besh..hehehhe..ape2 tq ye

  7. salam ngah….waaa…lama kita x chat dan angah dah bertambah maju skang nih…abang doakan angah sucess dalam apa jua bidang..GOOD LUCK!!!

  8. salam bro azahar 4matted solution..tq sudi jenguk blog angah..lama dh tk update sini..tq atas doa bro..moga kite sama2 berjaya insya allah..

  9. sapa2 di sini yang tahun supplier baju T-SHIRT dan tudung2 yang murah? boleh minta alamatnya tak? tolong sesama bangsa..tolong sesama sedara islam..moga perniagaan ko org bertambah maju..amin

  10. kami mencari rakan bisnes untuk memajukan syarikat kami yg berkonsepkan eat n earn money…
    income hari2 dan bulan2..
    sambil makan dpat duit..
    berminat hubungi saya..
    muhamad-018-2900074..

  11. hai, sambil tengok2 kt blog ni, sy nk kongsi ebook percuma…semuanya 3 biji yer. sape nak just click kt website, ok. percuma je. klik n baca…

    gd luck!

  12. QHAILA ENT-Pembekal polytank/fibre dan benih keli,sedia menerima order/tempahan dgn harga yg berpatutan,maklumat lanjut call-0125598293

  13. layari dan buat pilihan untk membina ekonomi yang hebat bersama kami ( DD 968 )

  14. pernah dengar tak bisnes yg tidak memerlukan titik peluh,angkat barang berat2,mesti x kan..di sini saya nak perkenalkan bisnes myspacetunai..yg mengajar anda kepada bisnes internet,memang senang giler..x perlu nak buat laman web,tak perlu nak buat blogger,just letak link je kt friendster,tagged,hi5,myspace,facebook,dan lain2

  15. salam, berminat membeli gelang kristal untuk jualan ramadan ? terdapat byk plihan warna dan design terkini..sila email saya

    harga amat berpatutan
    pemborong diberi harga borong

  16. salam

    saya mencari agen yang berminat untuk menjual pati perfume keluaran syarikat saya..

    keuntungan lumayan..produk berkualiti..terbaik di pasaran.

    Berminat, boleh hubungi

    Pn. shaini 0197777824

  17. salam semuaa……
    aku owner gerai ikan bakar terapung no.4….
    utk makluman aku dh pun bpindah ke gerai no.8….
    tempat lama gakk…..tp luas skit kt situu….
    blh dtg sggah kalo adr sapa2 mber yg tsesat kt mlk tuh….
    tq..

  18. layari laman web kami

    http://www.nusantaraku.org

    laman web bisnes terbaik malaysia

  19. sape nak letak iklan kat laman web saya
    http://www.nusantaraku.org

    RM8/month

    total kunjungan dalam 50ribu kunjungan valid tiap tiap bulan.

  20. cuba bisnes online tahun 2010 ni. Anda pasti teruja!! produk hebat, prospek pun mudah.

  21. Ingin berkonsi satu cara yg mudah untk set-up bisnes internet kita sendiri, amat sesuai untuk newbie yang ingin menceburi bisnes internet

  22. Dpt kan free h/phone&50 jam masa brbual. Juga insuran takaful 5k. Layari website utk info.

  23. bisnes online
    cume mpromosi
    kan link…sesipa
    yg berminat
    boleh lah join…

  24. cegah influenza A(H1N1) merebak di dalam rumah, pejabat dsbnya. Guna Disinfectant Spray, hanya RM 6.90 seunit. Produk baru dari Cosway. Boleh beli secara online di website kami, http://www.mykedai.my.

  25. Peluang menambah pendapatan

    http://www.JutawanBosland.com/muhammra

    Lapangkanlah diri anda untuk membaca isi kandungan website ini. Dengan usaha yang sedikit ini, dengan izin Allah akan memberi petunjuk dan hidayah kepada kita semua dalam menyelesaikan pelbagai permasalahan.InsyaAllah.

  26. Assalamualaikum,
    Ingin berkongsi bisnes online dengan ini dengan anda. Sesiapa yg berminat marilah kita sama-sama boommmm…kan bisnes ini.
    Jangan lepaskan peluang ini.. pelaburan hanya sekali sahaja.

  27. GAMBIR SARAWAK untuk dijual

    Gambir Sarawak Asli Berguna Untuk:

    Untuk Mengawal Proses Ejakulasi Semasa Hubungan Kelamin
    Untuk Mengurangkan Sakit Gigi Dan Gusi
    Untuk Mengurangkan Kesakitan Akibat Gigitan Seranga Dan Kesakitan Luaran Yang Kecil

    Gambir Sarawak diperbuat daripada getah pokok gambir yang hanya boleh dijumpai di hutan-hutan tebal di Sarawak, iaitu di kawasan Long Panai, Marudi, Sarawak. Orang-orang kampung pada asalnya menggunkan getah pokok gambir ini untuk mengurangkan kesakitan pada gigi dan gusi dengan cara meletakkannya di tempat yang sakit itu.

    Sekarang ini, hasil daripada pengalaman manusia Gambir Sarawak lebih banyak digunakan sebagai ubat sex. Ia telah terbukti mampu untuk menambah tenaga kelakian dan biasanya digunakan oleh lelaki untuk ‘tahan lama’ dan menambah ketegangan senjata. Pengunaannya yang mudah dan hanya memerlukan jumlah yang sedikit menyebabkan ianya menjadi kegilaan lelaki.

    Cara-Cara Penggunaannya :

    1. Potongkan sebahagian kecil dari kepingan gambir tersebut iaitu lebih kurang 1/4 daripada saiz asal dan letakkan di atas tapak tangan.
    2. Campurkan dengan 5-6 titik air paip dan gosok kepingan gambir tersebut sehingga beberapa minit.r
    3. Sapukan SEDIKIT(setitik) air gambir itu (warna agak keruh) di bahagian takuk kemaluan anda dan biarkan 10 – 15 minit supaya kering. Hanya sedikit sahaja yang diperlukan, penggunaan yang lebih akan menyebabkan kemaluan merasa kebas dan panas!!!
    4. Selepas 10-15 minit, basuhkan kemaluan anda dengan air yang agak banyak.
    5. Sekarang, anda sudah bersedia untuk menikmati hubungan seks
    Nota: Belum ada lapuran mengenai kesan sampingan ataupun alahan akibat dari penggunaan gambir sarawak kerana ianya diperbuat dari bahan organik asli tanpa sebarang campuran bahan kimia buatan.

    satu Keping RM5.00
    Satu Botol RM10.00

    Beli Pakej RM20.00 botol + 2 Keping)
    Pos (RM3.00) Pos Ekspress

    Pembelian boleh dibuat melalui:

    1) Maybank (online atau mesin wang)
    2) CIMB (online atau mesin wang)

    sila hubungi :
    yns1800@yahoo.com
    014-6909608

  28. SALAM 1 MALAYSIA

    SMART SAVINGS

    INGIN TAHU TIPS UNTUK MEMBUAT SIMPANAN DGN LBIH BERKESAN…INBOX SY

  29. SALAM PERKENALAN..

    * Perbelanjaan bulanan memeningkan kepala?
    * Harga barang melambung tinggi dan sukar untuk menyimpan?
    * Dapat gaji awal bulan, habis pertengahan bulan?
    * Simpan duit gaji awal bulan keluarkan semula pada pertengahan bulan?

    Disini sy ingin berkongsi peluang “Saving Lebih Dari Gaji” kepada kwn-kwn yg berminat untuk mengetahui tips-tipsnya. “Saving Lebih Dari Gaji” ini BUKAN skim cepat kaya dan “Saving Lebih Dari Gaji” ini sah di sisi undang-undang dan agensi2 yang berkaitan.

    Peluang “Saving Lebih Dari Gaji” ini pasti memberikan peluang;

    1. Lebihan simpanan setiap bulan
    2. Kemudahan perbelanjaan mengikut kesukaan dan kemahuan anda
    3.Boleh mewariskan simpanan kepada orang yang tersayang seperti anak-anak untuk masa hadapan

    Jika terdetik dihati anda untuk mengetahui apakah Konsep “Saving Lebih Dari Gaji”…anda teruslah sms saya di talian 0139790854-HIDAYAH
    atau email sy :frog_green84@yahoo.com.sg

    PELUANG KEKADANG HADIR KETIKA KITA DI DALAM KESEMPITAN DAN TIDAK BERSEDIA..NILAILAH IANYA SECARA BIJAKSANA

  30. Ingin menambah duit poket anda? Join saya dalam usaha menambah duit poket. Boleh dilakukan secara PART TIME/ FULL TIME kerana segala urusan secara online. Bersama-sama kita menambah pendapatan. Rahsia kurangkan beban kewangan dikongsi bersama!

  31. Ketahuilah di sini pasti bole tambah duit sambil berbakti… Satu-satunya program referral yang PALING mendapat sambutan kerana sangat mudah dan realistik..

  32. PSSSSSSSSSSSSSSSSStttt.. Anda mahu kuat?? Mahu Gagah?? Mahu Perkasa?? Mahu sihat?? Itu anda pilih… tapi anda PASTInya mahu tambah duit!! Di sini anda boleh
    tambah duit dan menjadi insan gagah! gagah diranjang, tebal di poket.

  33. Kami menyediakan perkhidmatan bas dan van persiaran/charted untuk pelbagai aktiviti ke semua destinasi di seluruh semenanjung

    maklumat lanjut-0125598293-hamdan

  34. Blog yang bagus.
    Sambil2 tu jenguk2 la kat sini jika anda ingin join bisnes yang boleh dibuat di rumah,sambil goyang kaki depan pc!! Income 4-5 angka seminggu!!

    http://mohamad-powervemma.weebly.com/index.html

  35. Bukan lagi rahsia. Dengan web dan sistem yang mantap ini = Dapat RM Setiap Hari Dan USD Setiap Minggu. Dengan Sistem Hebat Dan Terkini. Inilah Bisnes Online Yang Kita Cari. http://bit.ly/CariDuitDisini

  36. Peluang menjadi wakil eTicketing.my. untuk jualan tiket secara online bagi 36 buah syarikat bas ekpress seluruh Malaysia.
    Untuk maklumat lanjut: http://info-eticketing.blogspot.com atau
    http://www.eticketing.my

  37. salam pada rakan2..syarikat saya menjual baju jacket boss classic yang terbesar di utara..yang berminat boleh hubungi sya 019 – 5559227

  38. PEMBELIAN IPAD 2 SECARA BORONG

    IPAD 2 16GB WIFI = RM1100
    IPAD 2 16GB WIFI+3G = RM1450
    IPAD 2 32GB WIFI+3G = RM1550

    Min pembelian : 5unit
    MESTI BAYAR FULL dan TGGU 3 MINGGU UTK BRG SMP…
    yg serius sahaja…sms/call 0175466035(hafizul)…

  39. Teh Herba K-Nis terbukti secara klinikal dapat merendah/mengurangkan kadar gula dalam darah. Mengurangkan dan mencegah masalah diabetis. Dengan adanya kandungan Daun Sinna, ia membantu melawaskan buang air besar serta mengelakkan sembelit. Mengurangkan kencing kotor.

    Membantu mengurangkan kadar lemak/kolestrol dalam badan. Melambatkan proses penuaan (awet muda). Membantu sistem perkumuhan lebih baik. Sesuai untuk golongan tua dan muda lelaki/perempuan. Ia juga mudah diminum dan dibawa ke mana sahaja.

    >Jenama yang tidak asing lagi bagi pengidap diabetis yang diamalkan sejak dahulu lagi.

    >Amalkan secara betul dan berterusan, insyaAllah merubah kesihatan anda.

    >Dirumuskan dari bahan terpilih yang bermutu serta diproses di kilang bertaraf GMP.

    >Suci lagi halal.

    >Selamat mencuba.

    Kandungan : Daun Senna (Cassia angutifolia), Daun Limau Purut (Citrus hystrix), Daun Teh (Camellia sinensis) dan Daun Hempedu Bumi (Andrographi’s paniculata).

    Kandungan setiap kotak : 2g x 25 uncang

    Harga : RM 45.00 (Sem M’sia)

    RM 49.50 (Sabah & S’wak)

    Penghantaran : PERCUMA !!!

    BERMINAT ?
    Hubungi : 019-251 9729

  40. gambar wangian seantero dunia Original..terbaik dari ladang..Lebih 200 pilihan yang berbeza dan dijual dalam kuantiti kecil sudah tentu ia lebih murah

  41. -TIDAK RUGI JIKA BACA SAMPAI HUJUNG-
    Pernahkah anda terfikir untuk menjana income melalui Mykad(IC) Smart Shopper?? Dimana anda akan dibayar komisen daripada setiap transaksi yang berlaku di Malaysia!! Boleh dikatakan,jumlah tahunan belanjawan penduduk Malaysia adalah lebih puluhan Billion..So,brapa komisen anda??tepuk dada dan tengok Mykad dalam wallet anda..

    Cth Komisen : katakan Anda telah aktifkan Mykad seorang surirumah secara PERCUMA berbelanja barang dapur sebanyak rm500/sebulan sahaja.Wajib berlaku kan?? So komisen anda : 1%xRM500=RM5. Tapi,kalau anda aktifkan 1000 orang : 1000x RM5=RM5000.00 setiap bulan dan BERTERUSAN!! Kerana,manusia tidak pernah berhenti berbelanja..kan?? aktif Mykad semuanya free,sedangkan penguna bakal memperoleh diskaun dan juga point!! Senang kan..??Pemegang Mykad di Malaysia 28.6 Juta!!ini,baru satu cth komisen yang dapat melalui pengguna..belum lagi SHARE daripada pernigaan di Malaysia.

    Siapa yang betul2 berminat dalam bidang perniagaan,anda dipelawa untuk menjadi Authorized Agency Mykad Smart Shopper..Jangan buang masa untuk fahamkan projek ni, Rugi anda tangguhkan pilihan dan peluang yang dating hanya sekali ini.So,bertanyalah kepada kami,apa yang kami jalankan ini.

    Tidak perlu ragu-ragu lagi,pelbagai pihak sudah menyokong projek ini,kenapa bukan anda lagi?? Jadi,buka lah pintu hati, untuk mendalami projek ini dengan secepat mungkin,kerna..
    **Perlantikan Dealer terhad kepada 10,000 sahaja..
    MDeC telah peruntukan SUBSIDI sebanyak 1.5 Juta bagi pemasangan system di Outlets yang ingin terlibat dalam projek ini dan segala Installation system dan peralatan adalah PERCUMA (FOC).

    Oleh itu, Tuan/Puan adalah dipelawa untuk menyertai sebahagian daripada projek ini. Sekiranya tuan berminat serta ingin mengetahui maklumat lanjut mengenai projek ini, Sila sertakan butiran dibawah melalui email bagi tujuan temujanji.

    Sila Isi Form Disini untuk set apoinment : http://bismykad.blogspot.com/p/pendaftaran-affiliate.html

    Hubungi Wakil Authorized Agency Affiliate Junction :
    Amirudin Razali : 0134080436 : 0179223345

  42. Salam semua. sy ingin berkonsi dgn saudara n saudari 1perluang menambah pendapatan. produk cukup laris dri kaum hawa ni. tiap2 bln mesti guna punye..produk anti kanser. tak guna tak tahu kan. meh kita kongsi sama2. mudah mudahan kita sama saling membantu. sila layari. http://www.redlife.com atau hubungi 012 2999 809. terima kasih

  43. Miela Beauty mementingkan kecantikan dan kesihatan. kami memasarkan produk kecantikan wajah dan produk kesihatan iaitu Susu Kambing Berkolagen. Produk ini adalah yang pertama di Malaysia. Rasanya pula amat sedap dan tidak berbau, ianya tanpa gula, tinggi protein, tinggi kalsium dan rendah lemak.
    Khasiat Susu Kambing:
    Kaya dengan vitamin A,B1,B2,B6,B12,C,D,E, Panthothemic Asid, Kalsium, Folic Asid, Fiboflavin, Niacin, Biotin, Folasi, Sodium, Potasium, Magnesium, Phospores, Ph Non Organic, Cholorine Citrate, Choline, Inosital dan marine collagen.
    Kelebihan Susu Kambing Berkolagen:
    Mencerah, mencantikkan dan, meremajakan kulit wajah dan tubuh. Membantu merawat danm mengurangkan jeragat dan jerawat di wajah. Memberi kecergasan pada minda dan meningkatkan metabolisme tubuh (boleh untuk menurunkan berat badan), Membantu menyembuhkan penyakit demam kuning, Memulihkan tenaga batin, Membantu mengawal penyakit gastrik dan ulser perut, Membantu merawat penyakit kulit, Membantu mengawal dan merawat penyakit lelah. Membantu mengurangkan simpton sakit gout. Dapat mencegah dan merawat kencing manis. Minum susu kambing adalah sunnah nabi dan merupakan minuman para anbiya.
    Kebaikan kolagen
    Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit. Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.
    7 Hasil Kulit Cantik
    1. Kulit wajah berseri dan cerah
    2. Kulit lebih anjal dan tegang
    3. Kulit lebih halus dan gebu
    4. Kulit lebih lembab
    5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
    6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
    7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
    Bagi yang minat untuk menjadi Distributor, stokis atau pengedar, sila call/sms saya : 0134303292 / 0142404706 untuk mendapatkan harga istimewa.

  44. Jom buat duit untuk hari tua anda

  45. Join this untuk anda mula hidup mewah http://www.v.vebuildernow.com/446227906

  46. PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DENGAN BIZ ONLINE!!!

    -Seluruh Dunia-Umur 18 tahun keatas

    -Tahu menggunakan Internet…

    -Tahu Copy & Paste (kerja mudah)

    -Potensi pendapatan bergantung kepada kerajinan anda

    -Terbukti ramai sedang jana rm100 – RM500 hari-hari

    Daftar PERCUMA ! Klik sini => http://www.duitraya.cc/sham

    1)Pastikan emel yg diguna adalah betul

    2)buka emel anda dan confirm link dan terima maklumat dari sistem kami

  47. […] http://mynazha.wordpress.com/iklan-bisnes/ […]

  48. […] http://mynazha.wordpress.com/iklan-bisnes/ […]

  49. […] http://mynazha.wordpress.com/iklan-bisnes/ […]

  50. […] http://mynazha.wordpress.com/iklan-bisnes/ […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: