Posted by: nazhasecret | November 19, 2006

Gambo Sekitar MINI GATH FXG-18.11.2006

Ni dia pic-pic yg sempat aku snap pada ptg 18hb november 2006…lepas ujan ribut ptg tu kitaorg mulakan acara sepetang di kolam renang Glory Beach Resort sementara menanti rakan2 lain sampai….

p1080100.JPG Siapakah jejaka-jejaka ni? adakah geng scammer alaf baru? muehehe!

p1080111.JPG Wallawee… pic bro yg konon2 nye pose macho maut la ni..hahaha!~

p1080118.JPG Anak sape la yg comey ni…like father like son..😛

p1080110.JPG Ni pasangan dua sejoli ptg tu..anak dia, dia tinggal kt mak dlm bilik suh jaga..bijak-bijak..hehehe

p1080101.JPG Pemandangan Glory Beach Resort dr kolam renang..suasana petang dh nk maghrib..

Ni plak kt apartment gibrael..lepak smpai kul 11 lebey..ekekeke…mcm2 cite kuar..ahaks!

p1080171.JPG Tu dia sok sek duk bincang mende ntah tu..huhuhu..nk scam pakleh kot…miahahahaha!~

 p1080172.JPG Ni plak geng otai Utara.. tak sangka dpt jumpe ngn khairilhusni..teringat kes dia ngn bro 4mattedsolution..huhuhu

p1080173.JPG Haiyak..gegar pic tk clear..hebat nar duk buat ‘ketupat’ huhuhu..gibrael sowey pic ko tk jadi la malam tu..klu tk leh taruk sekali..hehehe


Responses

  1. wallaa wehhh.. huuhuu

  2. amcam pokcak?? dpt bape byk hasil ‘scam’ mlm tu..huhuhu..aku plak teringin nk ‘scam’ pokcak..huhuhuhu

  3. scam air teh halia

  4. Thanks…. kisah yg lama usah dikenang. ehehe…

  5. scam kunun… taktic angah tuh pokcak.. letak flyers dinar atas meja.. taktik lama tuh…. ahaks

  6. oit oit…mane de la..fitnah tu…gib tlg aku..huwaaaaaaaaaaaaa

  7. ye la…tak baik ober kata kat angah macam tu…kesian angah..kan..angah kan…kan…kan

  8. tu la.. dah tau org nak kumpul kat aprtment gibrael, dia pun letak flyers dinar atas meja, sbb dia tau akan ada orng tanya nnti. Ni taktik MLM ni. panjang akai hang. hahaha. 🙂

  9. lor..mane de..mula2 aku nk dating ngn gib jek..pastu pakleh ade..dia pun pangey korang..huhuhu..aku tak salah wei..ahaks!~

  10. idup pokcakkkkkkk

  11. apa la korang ni…malam tu baru hajat nak dating dgn angah jer kat apartment aku…ramai pulak yang datang….melepas terus nak dating….
    p.s: sorry, malam tu tak leh join korang minum,anak aku dah nak tido.maybe nest time gath kita kluar dari pagi sampai pagi esok tu…pak leh…uruskan…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: