Posted by: nazhasecret | November 19, 2006

MAKAN MALAM MINI FXG GATH

p1080133.JPG

Acara makan malam MINI FXG GATH di mulakan pd pukul 8mlm..mari menjamu mata ngan gambar2 kitaorg di sekitar ruang legar lobi resort…

p1080123.JPG Family Shahrirober…

p1080121.JPG Family nazha_n9 tp nazha tkde dlm pic tu..hehe..sbb dia camerawoman😛 ahaks!~

p1080125.JPG berseri masing-masing..semua tk sabar nk mkn..terutama shahrirober nk melantak puas-puas..hahahaha!~😀

p1080126.JPG Family bro sayang2u set merah you…hehehe..ade gak pic aku terselit kt sini..hehehe

Ni dh kat dlm ruang dewan makan..sepatut nye rancangan asal adalah termasuk nak menjamu seramai 30 org anak2 yatim…tp batal saat akhir coz diaorg dh cuti skola balik ke umah family angkat..so kitaorg je la yg ada….

p1080128.JPG Bonda Pokcak tudung merah..yg baju hijau tu mesti la mama ku yg tercinta…hehehehe

p1080132.JPG Ober dh tk sabar nk mulakan acara melantak..miahaha!~

p1080136.JPG sikit je ke amik tu pokcak..ke 10 round dh tu..hahahaha

p1080134.JPG sapekah pompuan yg chomey tu??wakakaka!~😛

p1080143.JPG nyum..nyum..ni hidangan kt meja VIP..aku kt bahagian blakang tabir jek..hek hek hek…

p1080139.JPG ape la agak nye yg diaorg tanye ni..leh tapau makanan kot..hehee

p1080141.JPG my parent n pakleh..hehehe

p1080144.JPG tu dia geng Utara baru mai..caya la…jauh2 pun sanggup turun cni tuh

p1080145.JPG ehemm..makan tak ajak camerowoman pun…😦 huhuhu

p1080166.JPG  Ini lah dia barisan member2 yg menghadirkan diri…cayang korang!`

 p1080146.JPG anak sedara pokcak yg gebu

p1080147.JPG muahhss..dah kena cium,tu la muka comey mcm baby taiwan…

p1080151.JPG tu dia..bapak-bapak jadi baby sitter mlm ni..hehe

SESSI CABUTAN BERTUAH…

p1080153.JPG yeyeyeyeye…wakil dr family nazha_n9 dpt hamper..

p1080154.JPG wahh..ni dpt no seludup ke..

p1080157.JPG  apekah rahsia suami isteri dpt hamper ni..pakleh n gibrael cuba menyogok suh kasi..lalalalallalaa

p1080158.JPG wahhhhhhh…wakil family nazha_n9 menang lagi..hek hek hek

p1080169.JPG cecececece..kasi satu hamper kt family JB..jauh tu dtg…

**pakleh ngn pokcak pun tk dpt hamper,make budu banyok terlajok la tu..hehehehe…jgn mare… yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Responses

  1. Nombor cabutan 7 keping yang angah kasi kat aku, seme takleh pakai. aku rasa nombor2 tu angah tak taruk dlm mangkuk cabutan tu. sbb tu seme tak kena. jahat ko angah. mueehehehehehe..

  2. ppsssttt ober (gambo atas sekali). aku baru pasan belon yang ko pgg tu. awat panjang sgt? nigger ka? bentuk ape tu belon tu? aku betol2 kunfius. hahahahahha

  3. hehehehe…apo la pokcak ni tuduh-tuduh aku..dh mmg mung tu make budu banyok..uiks,msg utk ober tu mcm ade bau lucah jek..huhuhuhuhu..

  4. kawe pon raso mace terpegang bendo lain jah…. tapi bukey hok kawe………huhuhuhuh

  5. mana ada bau.. aku tak bau ponn

  6. bau gapo plok tuhhhhh….

  7. angah kato ada bau lucah.. mana ada bau.. tak bau ponn

  8. tumpang glemer kat sini…

  9. angah memang hidung baikkkk skit…dia boleh bau mende jauh2 dan terselindung ni…tu pasal dia sorang je yang bau tu kot….wakakakaka

  10. angah cepat je bau benda2 gini.. ehehehe. sel2 bau dlm lobang idung dia dia mmg bleh pakai.

  11. sebab luas permukaan yg lebey….

  12. tak baik kata org macam…jgn kutuk lebih sgt…tapi kalau kutuk lebih-lebih sangattttttttt la boleh…angah jgn mare ekkk…tapi hari ni org lain jgn kutuk dia lepas pos i ni pasal hari ni besday angah….HAPPY BIRTHDAY TO YOU, ANGAH!!!!

  13. heheheh besday angah yer…. hehehe hepi besday…. banjer ler ngah… satey jer….

  14. hehehehhee…tima kasih gib n ober..tkkan wish je kot..mana hadiah nye..hahahaha..yeyeyyeye,arini 28hb november besday aku..ober,ko ajak pakleh banje aku..celebrate besday gurl ni…hik hik hik

  15. pakleh dah gulung carpet, forex dia agak ok teruk, katanya… bawak sabo pakleh…

  16. tak pe la pak leh…macam org kata…bukan senang untuk senang…tapi bukan susah nakjadi susah…sekurang2 nyer…pengalaman mendewasakan kita…hope u will recover back soon…all the best…

  17. […] Entrepreneur yang aku admire sangat, rasa nak berbual tapi aku kan pemalu..miahaha.. lain la macam gath FXG atau time tournament boling Nogold yang mana kita memang selalu dah berbual kt forum2 dan […]

  18. […] sorang lagi yang sentiasa diingatan aku Amir aka arm_imi gibrael…pun laki org,sangat loving n caring.aku sayang sbg seorang sahabat dalam susah dan senang.dalam ramai2 aku rasa dia je yang paham aku.tapi sayangnye masa aku kenal tu,dia laki orang,skang dah ade anak 2 jugak,sorang laki,sorang pompuan.’Amir,you have special space in my heart as my best buddy forever.i wont forget all the time that we spend before tambah2 masa kita run bisnes sama2..thanks a lot.’ https://mynazha.wordpress.com/2006/11/19/makan-malam-mini-fxg-gath/ […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: