Posted by: nazhasecret | November 19, 2006

Moh Poie Port Dickson!~

Assalammualaikum wbt semua…

Alhamdulillah..akhir nye sampai juga aku dan family ke GLORY BEACH RESORT PORT DICKSON.. pd ari Sabtu 18hb November 2006..lebey kureng jam 2ptg la.. Pakleh aka bro sayang2u & shahrirober dh sampai dulu..lepas amik kunci &check in aku dpt Block D bilik 6-6..ade 3bilik dlm 1 apartment..kire ok n selesa la utk family aku.. aku ni tertanya-tanya sape la yg nk dtg lagi ni.. mula-mula ingatkan double “S” nak dtg buat suprise ke…huhuhu..mungkin org kata ‘Belum ade Jodoh yg kuat kot..’ korang agak sape lagi yg dtg??jeng jeng..hehehe…meh aku senarai kan member2 mini gath kali ni:

1- nazha_n9 sekeluarga

2- sayang2u sekeluarga

3- shahrirober sekeluarga

4- gibrael sekeluarga

5- pokcak sekeluarga

6- mie8500 & isteri

7- khairilhusni

8- wan12345

sebenarnye klu nak diikutkan perancangan asal..mmg gempak ..hurmm..ni pun last minute nye plan,takut burn je deposit yg dh bape kali delay..ape2 pun mmg best la korang ni..walau pun kite sikit je yg dtg,tp mmg enjoy..thanks la pd semua kengkawan e-biz online aku..teringat kata2 pakleh..”Jangan plak korang ni nanti jadi scammer” hehehe..sapekah???huhuhu..nauzubillah..ahaks!~ lepas ni kite belek photo yg aku sempat amik..enjoy ok..peace! adios.. – nazha_n9 aka angah


Responses

  1. kenapa masa kita pergi itu hari air lauttak sebiru itu…huhuhuhu…dah la mandi laut masa air surut…tgh laut pun baru parat lutut…..hehehehe

  2. akhirnya berjaya juga swim 400 meter dlm air klorin.

  3. slamo nih demo swim dale gapow?

  4. skerat dada itik kot…tu pun pakai pelampung anak kot…hehehe…jgn marah ober…

  5. hahah tuh pakleh punya pelampung.. dia takut aku lemas, tu la dok bagi kat aku…

  6. ober lemas??hahahaha..masing2 menyelama mcm dugong mane leh lemas..hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: