Posted by: nazhasecret | November 19, 2006

Posing Mengancam Beb

Ni plak sekitar suasana pd hari Ahad 19hb november 2006 sebelum kitaorg berpisah… macam-macam ada…

p1080179.JPG pemandangan dr balkoni apartment aku sesudah subuh…

p1080180.JPG Memang sejuk je mata memandang..ilang tension jap…

p1010186.JPG oh yeahh…sebelum turun ke laut..hehehe

p1010195.JPG  baik ko jangan turun angah..kang melimpah kuar air kolam ni..hahaha..siut nye ober😛

p1010197.JPG tu dia gaya seorg bakal pengarah filem aksi tutttttttt…hahaha..jgn mare😀

p1010203.JPG ni la dia calon2 pelakon tambahan filem tutttttt..ahaks!~

 p1010199.JPG Yeaaaah!` pelakon UTAMA filem tuuuttttttttttt.. hahahaha

MASA MAKAN TENGAHARI

p1010213.JPG  my lovely mom n my sweet sister…

p1010214.JPG my best buddy on net..

p1010215.JPG sian kan tkde owang nk amikkan..hehehe

p1010222.JPG sempat snap b4 balik…

p1010221.JPG abadikan kenangan yg terindah kat Glory Beach Resort, Port Dickson


Responses

  1. uiks…. gambar sexy kami pun tampal kat sini jugak~~~~~~~

  2. Yang mana satulah gambo kak nazha kita ni. Tak penah jumpa lagi…

  3. yang paling comey.. tu la kak nazha

  4. ober panggil kak nazha?…eee,…geli dengar…y gak ekkk…ober pun bg tau baru umur 18 tahun kekekeke…

  5. kekekeke…ober perasan mude dr aku la tu..huhuhu..aku yg chomey😀 hehehe

  6. kakak kakak, naper ari tuh kakak tak terjun kolam…kekekeke

  7. bukan apa…angah takut apa member kat situ terkejut…bila angah terjun kolam…semua kena stop berenang…kenapa ekkk?biarlah itu tetap menjadi MISTERI!!!!

  8. hahaha sori la ngah, gibrael dah berpaling tadah. hahahahahah

  9. huh???siut la korang ni..time ni korang buli aku..siap la..nti kite gath sekali AKU BULI BALIK KORANG..huwaaaaaaaaaaaa!!~

  10. aku pun tak tau…tapi ada member yang pergi kat gath tu yang bisikkan…sape nak tau…pm aku dgn 10usd e-gold….hehehehe (gurau je) bukan apa…angah tak mandi kolam pasal dia nak jadi camera women la…kalau dia terjun…sape nak ambil gambar letak sini…betul tak angah cayang…

  11. huhuhuhu..korang ni kalau bab membuli aku yg chomey no satu tau..hehehe..sib baik aku ni tk kisah nye..hahaha..janji epy masa tu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: