Posted by: nazhasecret | November 28, 2006

Hepy Besday To Me!~ 28.11.2006

Salam dan hai semua..

Arini 28hb November 2006,genap lah usia ku 26thn…Selamat Hari Lahir utk diri ku sendiri..ku panjatkan doa- “Ya ALLAH,panjangkan umur ku,sehat kan tubuh badan ku,Semoga Segala kerja dan Impianku akan tercapai,Percepatkan Jodohku dan Temukan ku Jodoh yg baik…AMIN ya Rabbal Alamin”

hehehe..semlm tepat jek kul 12am ade tgk beberapa miss call nk wish konon2 tepat kul 12am la..malangnye besday gurl ni tido awal..hehehe..tp sempat gak angkat satu cll yg terawal,pemenang nye ialah..jeng jeng..A******** ahaks!~  lepas tu terima satu cll nk wish gak-dr H**** ..msg lak first dpt dr adik sepupu aku,Adik La..dr best frenz aku masa kt IIUM,Fadh..dr member chatting lama,Anasz dan Bad..dr ex-Bf aku,MFS.. mmg terharu gak la..yg dasyat nye besday gurl ni kena dera..awal pg td kena layan ‘sorang mamat’ ni,meng’interview’ aku smpai kul 6.30am.dlm kul 5am best frenz aku masa skola lak-Ash wish kasi msg.bayang kan..hahaha..sib baik aku dh tido awal..lepas tu terus mandi n ge keje..ni pun ngantuk gak lg ni..ahaks!~ eh,baru dpt besday msg dr Razman lak..

Sampai opis pg td,check email jap..terima lak satu e-card..ni aku copy paste sket ayat ucapan utk besday aku:

-Kad dihantar pengganti diriku yang segala terbatas bg mu…tapi sesungguhnya daku amat tenang bila mendengar dan menatap wajah mu….terima lah hadiah yang tak seberapa dari aku ini…”Terima Kasih Kerana Persahabatan Tanpa Rahsia”-

***lirik lagu ke kt bawah ni..aku tk bape familiar..ape2 pun terima kasih utk semua..aku mmg sayang korang semua..muaahssss!~🙂😀 Utk Mama dan Along..tima kasih cll dan kasi MMS pagi td..hehehe..nak hadiah besar thn ni..😛

Bicara Hati – by azuramistic

Sinar matamu menerangi jiwa
Melagukan siulan asmara
Apakah satu kuasa
Meresap dalam sukma
Menyintaimu bagaikan legenda

Senyumlah sayang
Renunglah mata ini
Bicara tentang hati ini

Sentuhanmu mendamaikan jiwa
Dakapanmu hangatlah suasana
Biarpun masa berlalu
Kasihku tetap satu
Menyintaimu segalanya bagiku
*** thread khas ucap besday utk aku kt forum Carigold.com…syokkk nye,layanzzzzz: http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=10102

*** thread khas ucap besday aku kt jomklik.org..: http://www.jomklik.org/forum/viewtopic.php?t=389


Responses

  1. lorrr baru 26 tahun ker…. mudanyerrrr. Semoga panjang umo, dimurahkan rezeki… didapatkan keje yg setaraf ngan kelulusan… atau diberi idea biz yang dasat…

  2. tu la ober…kau panggil dia kakak sangat….rasanyer tu bukan lagu tapi puisi rasanyer…siapa la mamat yang dera angah sampai pagi macam tu, dah la besday dia…ni mesti ober kot….kan ober suka dera angah…hahaha…angah…i org yang ke berapa wish kat angah Hepi Besday~~…anyway segala niat angah tu termakbul…amin…

  3. bukan aku la gibrael, ko tak kan tak tau, angah dah ader orang yang spesel. kalau tak, takkan orang tuh sanggup call angah sampai lewat malam… angin semakin bertiup kencang….

  4. wah wah..buat spekulasi lak korang kt sini ek..aku nak lelaki yg masih single 4 la..klu mcm korang tu single 3 nk buat pe..hehehehe

  5. Harap tak terlambat……
    Happy deepavali..oopsssss..silap..he.he..
    SELAMAT ULANG TAHUN…
    Bila sampai waktu nyer…usah lupa jemput hamba yer…
    26tahun tu….he..he…

  6. angah…bg aku…memang smua org nak yang terbaik…tapi single brapa bukan ukuran tapi jika keikhlasan dan kejujuran serta disokong dgn jodoh….perkara “single” tu dah di biar ke tepi…

  7. mak woiii…sorry sory sori la angah !!!
    hap-p belated birthday 2U..smoga pnjng umo n murah rezji..sihat sejahtera..riang gmbira..pepn ajex doakn angah ceria slalu..i miz U..cayang angah..muaaahhh !!!

  8. aku 22.11.82 dan cukuplah umo aku 24 taun. ahak ahak. nanti aku leh sambut besday ngan ko lah len kali. auw! hehe..

  9. hehehe..tq wanzex cyg..nak hadiah😀

    ye ke admin?dekat2 la kite ek..nti thn dpn pjg umo leh celebrate sesama okies..

    thanks utk semua..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: