Posted by: nazhasecret | December 6, 2006

Stock Market???Ape ni?

Ape ni stock market?aku pun tak bape tau..baru nk belajar..stock market(bursa malaysia) dulu dikenali (kuala lumpur stock exchange) itu la yg aku ade terbaca la kt JK sis atilia tulis ni..“la ni komposit index dah cecah 1000 mata abv….time2 macam ni la syok nak wat duit ngan stok market..index dijangka mencecah 1200 mata dalam tempoh 3 bulan..rasanye minggu depan index akn main kat 1100 mata coz last friday closing 1080 mata”

wut do u think guy?stock market ni mcm forex ke?hyip ke?atau lg mencabar?aku tgh nk mencari artikel lg ni..nti aku share ngn korang..td pun budak anto surat ni kata surat dr OSK(tempat sis atilia keje kot) dh smpai ke rumah..tk sabo nk balik baca ape yg sis atilia bagi kt aku..hehehe..lepas ni berubah angin la kite..nti aku sambung lagi ok..


Responses

  1. Selamat sejahtera.

    Inilah tempatnya kita nak menyimpan duit yang kita ada dengan cara yang pro.Stock market juga merupakan salah satu tempat orang nak buat duit.Tetapi stock market adalah salah satu tempat pelaburan saham yang sangat berisiko tinggi jika kita tidak ada ilmu pengetahuan atau selok belok tentang urusniaga ini.Kalau silap hari bulan, semua duit yang kita laburkan di pasaran saham boleh hilang begitu sahaja.Kena berhati-hati kalau nak mula berjinak-jinak dalam bidang pelaburan saham ini.Tetapi kalau dah biasa dengan pasaran saham,masa depan INSHAALLAH cerah.Silap-silap hari bulan boleh jadi jutawan macam warrent buffet.Orang no 2 kat amerika yang kaya kerana pelaburan saham.

  2. salam saudara zam..sy sdg meneliti ur web..sy rasa cukup bertuah krn saudara zam sudi memberi pandangan disini..will check dan blaja perlahan-lahan..hehehe..mmg satu benda yg menarik ni..thanks a lot

  3. ye…menarik mcm forex! hahhaha…yg penting jangan tamak haloba.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: