Posted by: nazhasecret | December 24, 2006

Hampeh Betul

24 disember 2006

Arini mmg ampeh betul.meh aku nk story.aku nye plan nk setup mini opis utk ‘projek’ aku..so,ayah aku dh beli la brg2 yg aku nak utk setup mini opis ni..
pastu ade nk pasang mcm dinding tu kan,ngn aircond la..suppose abg ipar aku nk tlg tp dia ade hal tk balik sini..so aku teringat la member aku si Arif ni.
aku kenal dia zaman aku blaja,masa tu dia tk kawen lg..skang dia dh kawen..aku teringat dia mmg buat keje gini..so aku contact la dia..since last year dia kawen,
aku tkde nak kaco sms or cll,dia yg kaco aku lepas kawen ade la..pendek kan cite aku ckp ngn ayah aku yg ade kwn aku leh tlg pasang benda alah ni semua..
lepas asar dia dtg sini,tk lama lepas tu ade kete kenari warna merah berenti depan ni..along ckp anak makcik zie kot(yg ayah aku beli brg2 ngn dia)..pompuan dlm kete tu
kuit2 pangey aku suh dtg kt kete dia..aku ge la mampir kt sana,dia turun kan cermin kete,muka dh la masam kelat..mmg tkde senyum langsung,aku ckp la ye nk cari sape..
pastu leh dia kata kt aku “aku tamau ko kaco laki aku lagi”..pastu TOOTT(rakaman terpaksa di potong) rupa2 nye wife member aku ni,cemburu buta yg tk kena ngn tempat..nk je aku pun menjawab ngn maki mcm dia maki aku tu,tp sib baik la mama aku dtg,bengang sey..tk pasal2 jek aku kena sound..mcm la aku nk laki dia sgt..hei hello..
aku tk hingin la..aku mengenangkan suami dia ni member aku dh 3thn lebey,pastu tkde keje ttp,aku cuma nk tlg dia jek..ye la,ayah aku bukan mintak tlg free..mmg nk kasi upah pun.dh la wife dia kurang ajar ngn mama aku..mama aku ajak turun masuk dulu,dia leh masuk gear blah mcm tu..ingt aku heran sgt la ngn laki ko ni,kasi warning mcm bagus,tatau ape2 terus serang org..salam ke ape ke tak bagi..gila betul..pada kaum HAWA yg sejenis ngn aku,cemburu tu biarlah berpada..mmg cemburu itu tanda nya syg tp klu melampau sgt mcm cemburu buta tu,mmg menyusahkan..aku contact atas urusan keje..bukan atas urusan dating ngn laki org,be professional la..lain la klu nmpak laki ko dating ke..baru la leh nk serang..mmg rase sedey sbb dpn mama aku tuh dia mencarut mengarut mengata aku..aku anggap ko tu pompuan gila je,lain kali simpan laki ko dlm peti besi,mangga kan,jgn kasi keluar..adiossssssss


Responses

  1. saba ngah…. alang kepalang ko dah kena maki, baik ko tackle jer laki dia tuh….huhuhuh

  2. uishhh ko nih ober……jgn camtu tak baik angah
    alang kepalang ko tackle jer atuk dia angah!!!….huhuhuh

  3. pak mertua dia ker… baru padan muka mak mertua dia…

  4. i like ur style ober….u r right! kuikuikuikui…..

  5. i like u too…. huhuhuhu

  6. amboiiii korang..mentang2 aku tk online 3hari..korang ngutuk aku ek..huhuhuhu…bior la org mcm ni..malas aku nk pikir dh..lebey baik aku ngorat kerabat ke..huhuhu..ade ke mana2 kerabat diraja yg leh aku ngorat ni…hahaha..ajak main forex n stock market ke..huhuhu

  7. 🙂 huhuhu cuma mampu tersenyum.. angah teruskan point asal membina mini opis.. perkara tersebut jadikan sebagai 1 olahan semangat buat angah dengan membuktikan kejayaan yang bakal angah miliki dalam arena perniagaan… akan menutup segala gangguan2 fizikal dan mental.. kejayaan itu pasti dimiliki asalkan selalu redha dan bersyukur atas pemberian NYA..

  8. tq bro iiesim..insya allah akan angah ingat

  9. ko jawab je kat bini dia tu ” your laki is not my taste”.. hahahaha

  10. huhuhu..malas dh aku nk pening2 pale pokcak..lantak dia la..klu pandai jaga laki dia..takkan laki dia nk msg aku lg baru2 ni..nasib baik la aku ni mmg BAIK..hehehe..tkde dh layan msg laki dia tu..

  11. As’kum,

    Begitulaa pengalaman hidup..!
    Hadapilah dengan persaan dan fikiran yang tenang…..
    Dengan KESABARAN akan mengatasi segala-segalanya.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: