Posted by: nazhasecret | December 27, 2006

Tournament Boling JP

27 disember 2006

Malam ni Tournament Bowling JP kat Jaya Jusco Seremban 2…start kul 8.30mlm..masing2 berkobar-kobar dan bersemangat nk start,maklum la nk tunjuk skill ‘tersembunyi’..hahahaha..
setiap grup ade 4org..ada lebey kureng 10grup utk jabatan kitaorg..termasuk staff permanent dan sambilan.aku nye grup 3pompuan 1org lelaki..nezwan,yus,yanti dan aku..keh keh..aku baling byk masuk longkang da.
dah la main 3 game setiap sorang,cross lane.hentam je la labu..naik lenguh pergelangan tangan aku..tp yg pasti lane kt JJ mmg tk besh,tak mcm kt Seremban Parade.Grup aku dapat tempat ke enam..okla tu.Kitaorg yg keje sambilan ni akan menamatkan
perkhidmatan pd akhir thn ni,kalau ade rezeki dan pjg umo..kite jumpe lg dlm JP utk projek2 yg akan datang Insya’Allah.meh tengok gambo2 sekitar mlm tu..

boling.jpg  ni dia putri-putri JP..hehehehe..belakang dr kiri-yanti,shida,shima,aku..depan dr kiri cik efa,yus,roomate yus dan sue

boling2.jpg kesian ayie menyelit tepi tu..yanti dan shida kt dpn..baju pink pekat tu fadh..

boling3.jpg dr kiri tu juara boling wanita- hamie,baju itam watie, ema..

boling4.jpg fadh,yus,kak fatin bahagian depan tu..semua hebat2 main tu..

boling7.jpg ni plak gaya lentukan ape ni..opismate aku-hery..mentang2 la dia lawan team aku,asyik dpt strike je..blakang tu awek dia..hahaha..bercekak pinggang tu

boling6.jpg ni dia ‘juara longkang’ mlm tu..miahahahahha


Responses

  1. tahniah juara longkang…hahahaha

  2. tkpe la..yg penting enjoyyyyyyyyyyyyyyy


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: