Posted by: nazhasecret | January 10, 2007

Kata-kata Renungan Hari Ini

salam semua..

 alhamdulillah,seperti biase..bila free,aku akan menulis mencoret disini..blum ade sbrg update utk ‘projek’ aku..nti2 la aku akan cerita bab tu..hehehe..sekadar berkongsi kata2 semangat dr Bro Helmi aka iiesim utk aku arini..dpt chat ngn dia sekejap..harap kata2 dia ni menjadi renungan bukan saje utk aku tp utk semua..

LaDy NaZhA (1/11/2007 12:41:03 AM): ape bro

iiesim (1/11/2007 12:41:15 AM): teman yang baik itu adalah surah al-mulk … kerana ia akan temankan kita dialam yang 1 lagi ..

iiesim (1/11/2007 12:44:49 AM): surah al-mulk bila ditinggal oleh pembaca yang setia maka menangislah ia menanti merindui angah kembali utk melagukan bacaan firman ilahi melalui firmannya AL-Mulk ..

LaDy NaZhA (1/11/2007 12:56:27 AM): ya gud luck

LaDy NaZhA (1/11/2007 12:56:35 AM): moga dipermudahkan segala urusan

LaDy NaZhA (1/11/2007 12:56:36 AM): amin

iiesim (1/11/2007 12:56:50 AM): yang bekerja sendiri dikira mengangur cam bro … bekerja sendiri but kita ada usaha.usaha itu penting

LaDy NaZhA (1/11/2007 12:57:39 AM): hurmmm

iiesim (1/11/2007 12:57:49 AM): jgn dengar kata orang yang nak dengki dan merendahkan usaha angah .. teruskan kerana rezeki itu adalah pemeberian dari Illahi khusus bagi mereka yang berusaha dan redha dan sentiasa mengucapi nikmat kesyukuran kepada NYA

LaDy NaZhA (1/11/2007 1:00:28 AM): okies..tq bro

LaDy NaZhA (1/11/2007 1:00:30 AM): bubai

LaDy NaZhA (1/11/2007 1:00:32 AM): salamz

iiesim (1/11/2007 1:00:37 AM): bu baiiiii

iiesim (1/11/2007 1:00:49 AM): angah manja

iiesim (1/11/2007 1:00:56 AM): salam

***aku copy paste sikit jek history chat aku tu..hehehe..tq bro..nti angah cite lg pasal ‘projek’ tu..arap dpt tunjuk ajar dr bro…


Responses

  1. Angah.. semalam itu indah bila dikenang namun pelbagai titisan hujan membasahi kita semua .. usaha berterusan disulami doa yang dipanjatkan .. ditutup segala pintu onar dibuka segala pintu rahsia nur pencipta .. bersaksikan nama pencipta agung pasti segalanya berjalan lancar tatkala diuji gelombang frekuansi yang berjela jela memenuhi ruang minda memenuhi sistem naluri manusia.. perlu tabah menghadapinya tika kejayaan itu bakal menyapa diri angah.. disitulah kita tahu kemampuan kita .. yang hanya cuma insan biasa tatkala azan berkumandang basmallah pembuka kata salam pengakhir acara.. salam ukhwah dari bro.. semoga berjaya dalam lapangan perniagaan.. jika angah nak berjaya dalam lapangan perniagaan ini.. minda sentiasa terbuka menerima apa sahaja konsep dan pendapat dari sahabat2 angah yang ok atau tak ok, namun dalam perniagaan waspada itu amat penting.. jika ingin mengekalkan wilayah perniagaan anda dengan berjaya.. jangan leka… sentiasa mencari peluang dengan cara halal .. lambat tapi berkat .. cepat tapi berkat .. wassalam

  2. salamz bro..peringatan yg sentiasa segar dlm ingatan ini..tunjuk ajar dan nasihat bro mmg tk dpt di balas smpai bila2..moga bila bro dtg ke semenanjung nti..kite akan berjumpa..ada jodoh tk kemana ye tak bro..hehehe.tq bro iiesim

  3. no comment

  4. askum seme…saya sdg membina empayar bisnes, if ade sape2 interested nak tau…ym la saya or email ke…tak salah kan kite berkongsi ilmu kewangan ni?

    wassalam…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: