Posted by: nazhasecret | January 10, 2007

Nantikan Kemunculan Projek Aku

Salam semua

Ni nk kongsi dgn semua kawan2 yg selalu jenguk blog aku ni..bakal ‘projek baru’ aku ni..dlm proses lg..niat dihati tu mcm2 nk buat..moga dipermudahkan segala urusan amin.ni dia logo dh siap..any comment guys?bukan laki jek..huhuhu..meh la komen sikit kawan2..tk kira laki ke pompuan..aku perlukan feedback…tq


Responses

  1. syabas angah…nampak nyer angah dah makin mengganas sekarang…hope segala yang di impikan menjadi realiti…aku akan sentiasa menyokong angah 101% jika angah memerlukan bantuan just contact me…satu je pesanan sebagai sahabat biz angah, apa2 pun yang kita ceburi mesti kena ada keikhlasan dan yang paling penting kesederhanaan…Lagi bagus kalau angah boleh explain maksud logo tu dari segi bentuk dan warna nyer…kuikuikui…

  2. lor..plak dah..kena explain ke..huhuhu..aku cuma nk korang komen jek..klu aku explain baik takyah komen..tk gitu..anyway tq gib..(tu warna kegemaranku..dua2 kaler aku suka,merah dan biru..jgn tanye lebey2..hahahah)

  3. tak aci la…biru dan merah warna kegemaran aku gak….curi warna kau….tak pe…silap2 tuan dia skali kau curi kan best…hehehe…tapi kombinasi warna dan bentuk tu memang simple dan bergaya…

  4. Ok lah tuhh,kalau dah bikin logo harap jangan stop dekat situ dah le.Selamat maju jaya.

    Sekian terima kasih

    CEO – niAGa24jam.com

  5. terima kasih encik Zam CEO niaga24jam..u nye web pun dh byk perubahan..hehehe..saya masih blum sempat..bz ngn projek offline sebelum dibawa ke online..uhuks..doakan kite sama2 berjaya ek..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: