Posted by: nazhasecret | February 3, 2007

Tournament Boling NOGOLD 2007

Arini ade tournament boling nogold kt Endah Parade,Sri Petaling..mula2 janji nk suh momok amik kt stesen komuter Serdang..tp cancel plan coz Gibrael dtg dr Putrajaya (tp dia duk JB) tatau cmne nk pi tempat boling tu..at last aku suh momok jln dulu la sbb dh dkt nk kul 12tghari(masa org melayu janji nak start..hehehe) Ade gak aku cll id nogold Kasha ajak ge sekali..segan la sbb antara semua tu pompuan yg aku pernah chat..ngn dia jek..yg lain mane pernah borak2..tp keadaan kasha plak tk mengizinkan..kete baru pas accident..dia pun injured la sikit2..tkpe la kasha..nti kite jumpe..mesti gempak..hahaha
Huhuhu..actually,aku dh agak,mesti lambat nye nk pi tournament arini..si Gibrael ni plak sesat ntah ke mana la plak…lama tul aku tunggu..adehh..ni la nasib menumpang org ni..uhuks!~ tp yg pasti mmg aku ngn Gibrael la org yg ‘PALING AWAL’ sampai..hahahaha..semua dh ade kt sana..id forum Nogold yg hadir pd tournament 3rd FEB 2007:

1. adifaza
2. chrome76
3. tennoajak
4. lagi2cikfen
5. sugarush
6. the_vangardx
7. DanielAriffin
8. shahlander21
9. she-elf
10. picozoo
11. ayeen38
12. pajey
13. suremasyuq
14. currentboyz_3871
15. fioneo
16. nazha_n9
17. songkran
18. riezone
19. zero_crash08
20. wkl6438
21. disc
22. momok
23. gibrael
24. srilayang_9274
25. yanie

Big Boss Nogold- MightyHitter ngn salah sorang admin-Meli pun datang..huhuhu..klu ade nama yg tertinggal tu sowey la ek..

Meh tgk sikit gambo yg sempat di snap pd tournament kali ni

bolingng.jpg hehehe..sape yg comey ni?haha..dr kiri ayeen38(pemenang J-Lo),nazha_n9,sugarush..

bolingng4.jpg yg kanan ala2 macho dan encem- bro chrome76..belah kiri tu our big boss Nogold yg cutey-MightyHitter..aku ingat dh tua la owner nogold.com ni..rupa2 nye bergetah lagi…hahaha..jgn marah ar..

bolingng2.jpg dr kiri the_vangardx, shahlander21, nazha_n9,   currentboyz_3871 ,srilayang_9274, pajey.yehaaaa!~

bolingng3.jpg dr kiri lagi2cikfen(aku main agak je ni) huhuhu..sbb tkdan nk borak.. sugarush,tennoajak,momok,nazha_n9,she-elf..yg kt blakang tu(blakang sugarush n tennoajak t) bro ssufian..(terselit antara momok n nazha_n9) gibrael..

bolingng5.jpg ni plak pic lepas dh abis masukkan bola dlm longkang..miahhaha..pic ni aku amik kt fotopages fioneo..aku pun lupe ade ke tk amik pic ni..yg pasti dlm kamera aku takde..huhuhu

boling-jp.jpg ni dia barisan-barisan member NOGOLD.COM yg menghadirkan diri utk tournament kali ini..moga kite jumpe lg..ahaks!~ muke fioneo ngn ayeen terlebey kena flash..huhuhu..tk bape jelas..ampun ya bu..ahaks

Memang syiok jumpe semua yg hadir..tp tk semua la aku dpt tegur n borak2..dah la dtg lmbt kan..klu ade rezeki dan umo yg pjg…arap dpt join korang lagi…to ayeen38..klu aku dtg awal comfem aku yg dpt J-Lo tu..huhuhu

salam perkenalan dr,

nazha_n9 (4hb Febuari 2007)


Responses

  1. olla..mana lagi mana lagi mana lagi

  2. mana lg ape vangardx..ni mesti gian nk main boling lg ni..hahahaha..lain kali bawak la awek sekali..uhuks

  3. […] sangat, rasa nak berbual tapi aku kan pemalu..miahaha.. lain la macam gath FXG atau time tournament boling Nogold yang mana kita memang selalu dah berbual kt forum2 dan […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: