Posted by: nazhasecret | April 11, 2007

Main Kontra Dlm Stock Market

hurmmm..actually lama dh tk cite pasal stock market ek..aku nye kaunter mcm slow sikit la lately..😦 hurmmm..blum ade rezeki kot..nk main CW (call warrant) mcm dulu..dh tk dpt skang.kena ade 20k tu dlm trust..gilos ar..mana nk cekau..huhuhuhu..tertanya-tanya gak main kontra mcm mana?dgr cite mcm sng je..huhuhu..kalau untung ok la..tp kalau rugi kena bayar la plak kerugian tu..adesss..ni yg tamau dgr ni..kalau OSK nk main kontra kena ade duit dlm trust..kalau company lain aku tk check pun lg procedure cmne..kena berjinak2 blaja ni..nk register online osk ni asyik lupe je..bila teringat..tanye si Pokcak dia plak lupe..adoiiii…sis atilia..kena tolong angah gak mcm ni..pokcak ni hampeh betul..asyik ilang ingatan jek..huhuhu..Jum Kite Try Kontra plak..yehaaaaaaaaa!!~


Responses

  1. kalau nak kiok awal mainla kontra, nescaya anda hilang semuanya..

  2. kiok mcm mana tu en shah??share la sikit..huhuhu..sbb dgr kalau kena gaya mcm syiok je..uhuks

  3. Assalamualaikum.

    Kalau nak tau macam mana nak untung main kontra,p tengok isi dalam laman web saya.( ini bukan promosi laman web )
    Saya dah banyak kali sangat untung dengan main kontra nih.Cuma kerja menganalisis tuh aja yang kena selalu buat.Lepas jumpa urusniaga pasaran hadapan,saya dah tak aktif lagi main kontra.Kerana apa ? kerana urusniaga pasaran hadapan ada semua tuh dan lebih baik dari kontra biasa.
    Selamat maju jaya….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: