Posted by: nazhasecret | April 12, 2007

Jum Menorex Sampai Lebam

bila dipikirkan kan balik,mmg aku mengenali dunia forex – guna platform marketiva ni pd bulan febuari 2006 tp tk serius sgt..masa tu bro sharqq org pertama yg ajar aku merangkap upline kt marketiva..mmg pening ar…tp syok gak..tp disebabkan kesibukan keje+along tunang+kenduri along..aku tinggalkan dunia forex..masa tu la pump dgn saff dan bro sharqq (personal + prog HYIP diaorg) Memang masyuk gila la..huhu..tp biase la…langit tu tk selalu nye cerah..akhirnye diaorg pun kecundang dan skang tiada khabar berita…

Cikgu Forex Basic aku = EmptyCube dan MatDeath(BudakSetan) ajar aku free je basic

Cikgu Forex Pro ada class,forum,EA,ebook,signal dll = Debtfreedom dan Imra7 berbayar tp berbaloi dgn ilmu yg diberikan…aku je malas..heheh

Cikgu Forex Separuh Jalan = Din Villa aka Qiras aku asyik tk serius je bila dia ajar..hehehe

Sape lah aku ni kalau bukan kerana nama2 org yg aku sebutkan di atas…mmg jasa diaorg tkkan dpt aku balas la..utk sahabat aku Gibrael aka Amir sepanjang ko pindah kt Terengganu..aku telah menorex guna akaun MV ko..hehehe..aritu balance 54usd kan..skang dh ade 70usd..hehehe..mmg lebam aku guna akaun ko..ahaks!!~ Ni sebahagian yg aku perolehi arini..mmg sikit..tp kepuasan tu ttp ade..moga aku dpt jd fulltime forexer nanti..amin

1st-try.jpg


Masih ade open satu position skang..yg aritu ko short EU kan Mir..mmg tk close2 lg smpai skang..hehehe..masa tu aku lupe nk tgkkan utk ko.. sowey ye.. so kawan2..ape kata kite menorex sampai lebam..yehaaaaaaaaaaaaaaaaa!!~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: