Posted by: nazhasecret | July 11, 2007

Pemandangan Terindah

Aku ni memang gila amik gambo..hajat di hati nak belajar guna DSLR..mana la tau dapat sambar satu nanti kan..hehehe..tengah kumpul gak duit..setakat ni guna je la camera pns lama aku ni jenama olympus..yang dah banyak berjasa..uhuks…

a16.jpg   aku suka sangat pemandangan dari bilik Hotel Marriot Putrajaya

a17.jpg  ni plak kat Lobby bawah dekat ngan cafe dia..perghh..tenang je

a19.jpg  ni aku main amik je depan restoran jepun kat Marriot

a20.jpg  ni time matahari nak terbit kat lebuhraya nak balik senawang,masa ni pegi anto ayah aku kat KLIA

**tadi time nak pegi KLIA amik ayah aku,aku berkesempatan tengok matahari terbenam..subhanallah lawa sangat tapi aku tak sempat nak snap coz tgh drive masa tu..uhuhu..lain kali aku mesti amik gambo matahari terbenam..insya allah


Responses

  1. bagus2 kuk gambar na
    kmu cukup berbakat ya

  2. law0 pic mu amek br0!!

  3. aq sangt ska dngn keindahan,rsanya tntram……. sejuk dan menyegarkn mta.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: