Posted by: nazhasecret | July 14, 2007

Lara Hati

seperti biasa la aku suka sangat nk menulis dan menyemakkan blog aku ni..hehehe…

ape ek lara hati?ke duka lara?hati terluka?bengkak hati? kenapa boleh jadi macam ni?silap sape ek?inilah yang selalu bermain difikiran kite.. kenapa time senang sama2..time susah sorang2 plak..adat ke?ye kot.. Benci?Menyampah?pasal ape plak?Kejam sangat ke dia buat ko? ape?biarkan ko terkontang-kanting keseorangan?iskh iskh..memang tak patut.. takut sangat nak hadapi kenyataan dalam hidup ni.. takut dengan bayang2 jadi reka la bermacam alasan..alasan demi alasan..prejudiskah aku?tamak ke aku nak miliki kesemua nya dalam dunia ni?patutkah aku tinggalkan dia keseorangan?perlu ke aku mintak maaf?sudikah dia maaf kan aku?arghhhh..lantak la dia nak mampus ke nak terbalik ke..peduli ape aku..yang penting takde kaitan ngan aku skang..baik aku tumpu pada keje aku,pada kehidupan aku yang dah ade skang..ini lagi penting..tugasan aku ade ni lagi penting dari dia..dia tu sape.bukan sesapa dalam hidup aku..time senang je aku guna dia..Hahahaha..lepas tu cuci tangan goyang kaki..hai dunia dunia..senang nye hidup ni kan.. eh aku ada tugasan ni..nanti la sembang lagi,lagipun ko bukan penting pun dalam hidup aku nak sembang lelama..wakakakaka!! chow cincau dude…kalau susah jangan lagi cari aku..tanggung la sendiri.. :p

nukilan spontan,

LaraHati 2007 aka nazhasecret


Responses

  1. Meroyan ker ko ngah…

  2. Aku tau saper yang ko maksudkan…..

  3. erkkk!!~ mula tu ober ni..jgn nak teka2 sape plak..hehehe..takde kaitan ngn sape2 la..saje nk meroyan :p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: