Posted by: nazhasecret | July 20, 2007

Kepuasan Kerja/Trade Sendiri

hehehe..memang tak dinafikan memang memberi satu kepuasan bila dpt trade sendiri..walaupun rugi tapi atleast dapat belajar something tul tak?semlm sempat spend masa ngan Stannero – Mod Forex kat forum CG kat Midvalley..banyak gak belajar dari anak muda ni..malu2 je nak ajar ilmu didada tu…uhuks..at least aku dapat belajar sesuatu yang baru..Thanks Stannero..

Sedikit tips utk sesiapa yang nekad berhenti kerja untuk fokus pada trading/real bussiness:

1- Istiqamah dengan keputusan yang di ambil (Jangan menyesal atau pandang ke belakang bila buat keputusan berenti kerja)

2- Selalu berfikiran Positif

3- Perlu ada backup money

4- Sabar dan Tabah utk apa saje dugaan yang mendatang

5- Fokus dan Yakin

**kalau ada penambahan dari kawan2..silalah kongsi disini ye


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: