Posted by: nazhasecret | July 23, 2007

Mana Silap Nih

aku tatau la mana silap nya arini..orang lain leh buat profit tapi pesal aku nye terpesong je jauh..aduiiii..indi yang sama je ngan orang lain guna..silap aku ke atau memang aku tak rasi ngan indi baru ni????memang tension gila nih..orang lain happy je tapi aku?dah pergi jumpa face to face ngan Stannero pun still k.o gak nih…adesss..nak buat camner ni..susah betul nak cari keserasian ngan indi baru atau aku memang tak layak guna indi nih…arghhhhhhh…. lapo perut pun tak terasa sebab terlalu tension sangat ni…tak boleh jadi nih..must do something before it become too worst…


Responses

  1. meh ler syer ngan aku indi ko tuh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: