Posted by: nazhasecret | August 8, 2007

Profit Cover 6

aku tatau la nape arini..mungkin emosi tak berapa stabil kot..huhuhu..dalam dua tiga hari ni asyik aku buat buy/sell limit pastu cancel..hehehe..gabra ke ape ntah..dan paling aku benci pair eu arini..buat aku panik dan cut loss semua..huhuhuhu…haru betul..so far so good la,arini memang pair gu gj eu menggila je tapi aku tak berapa amik peluang.pair eurg/gbp plak slow and steady menghasilkan profit..hehehe.hasil yang aku dapat masih dlm tahap percubaan lagi..bila di renung di kaji..aku tak bole main tf kecik2 kot.. tak sesuai.. menyumbangkan paling banyak loss aku rase..so kite tengok esok plak macam mana..cuba stail trading lain plak..hopefully akan membuahkan hasil lagi..

coverfx6.jpg

coverfx6s.jpg

coverfx6ss.jpg

yang ni plak akaun gibrael kat MV,aku guna…hurmm..aku kena disiplin kan diri lepas ni utk mengelakkan lebey byk kesilapan yang akan aku lakukan..so kena disiplin berapa pips target satu hari yang bole aku buat..

coverfx6s2.jpg

hari ni kena tido awal..letih mata aku ngadap benda alah ni je..huhuhuhu..

salam ceria,

nazhasecret aka nazha_n9

*12.30 am 9 ogos 2007* 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: