Posted by: nazhasecret | August 13, 2007

Main Saham

punye la lama aku tak amik kesah langsung pasal akaun aku kat OSK188..huhuhu..ntah ape cite ntah…ahaks.. ade beberapa kaunter warrant yang masih dlm simpanan nak expired dah kalau tk silap aku..dan ade jugak kaunter yang utk longterm kot..in profit ke tk aku pun tatau..huhuhu.. aku menanti sis atilia aka deqkyn mengupdate ape2 ngan aku.. mintak2 ade la gud news kan..kalau tkde pun terpaksa la jual gak n beli yang lain sbg ganti..

kauter yang aku pegang kalau tk silap le:

MYCOM,AMMB-CA,PBB,TENAGA,SHCHAN ke SYMPHY aku pun lupe.. yang lain2 aku pun dah lupe ar..hehehe..kena tunggu sis atilia update..

actually terperasan satu thread kat CariGold yang menceritakan ttg saham maybank membuatkan aku teringat akaun osk188 aku ni..selama ni mmg tk amik endah pun..aku tau mana2 yang direkemenkan ade potensi beli dan simpan..sampai masa jual je..so silap gak sbb tk belajar ngan sis atilia dulu.. bila aku baca blog en Aku.. blog niaga24jam mmg banyak yang aku kena amik tau..hehehe..bila la aku nk start nih..huhuhu..duk sebok melayan forex je..so terpaksa la bahagikan masa plak nanti..hurmm..so kawan2 yang minat bole la rujuk sini ok

http://www.enaku.com

http://niaga24jam.com/


Responses

  1. Assalamualaikum,

    Terima kasih kerana add kan alamat laman web saya dekat sini.

    Yang sebenarnya saham Ekuiti dan pasaran hadapan yang ada di malaysia nih pun ada kegunaanya juga.Disamping syok-syok membelasah Forex…apa kata duit untung dari forex tuh tranfer lah sikit masuk dekat sini.Inilah kata orang putih “jangan letak telor dalam satu bakul” sahaja..Ada lagi untung besar dari kedua-dua tuh +++ properties pulak.Ada lagi untung dari 3 benda tuh buka syarikat perniagaan pulak..Fuuhhhh yooooo….

    Sekian terima kasih..Dan selamat maju jaya dalam memorex…Jangan lupa kaut habis-habisan USD tuhh..lepas tuh bawa balik mai negara kita…

  2. sye nk blajar forex ni ade no tepon?

  3. sye kt johor’ade sape2 kt jb yg leh ajo?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: