Posted by: nazhasecret | August 21, 2007

Margin Call

dalam keasyikan aku bercuti minggu lepas kat Perlis..akaun aku kena margin call..apekah????huhuhu,,bengang mmg la bengang..dah la kat perlis ni tatau kat mana nak online..hotel plak tkde wifi..member takleh arap betul..aku dah lock position dia bole pi close yg profit n tinggalkan yg negatif sampai licin akaun aku…haru betul..aku online balik ahad lepas tgk akaun sampai menitik air mata..susah payah aku recover dia senang2 je musnahkan semuanya…so pengajaran nye memang tak bole arapkan sesapa pun..terpaksa la aku kumpul duit beli benda alah yang bole cucuk kat laptop utk online tu..mau rm500-550 gak tu..aduss..tapi memang senang la kat mana2 yang ade line hp bole online..frust menonggeng sesangat ni..sib baik le ade backup..syukur..

detailedstatement.gif


Responses

  1. Assalamualaikum,

    Untuk pengajaran tuhh…Jangan lupa anda telah di Tag sebagai salah seoarang dari peserta Pesta tag Merdeka 50 tahun.

    Sekian terima kasih

  2. w’salamz..pesta taq merdeka ni ape ek..adess..kena le search jap amende benda ni..huhuhu

  3. Assalamualaikum,

    Alaaa….macam buat karangan dekat sekolah dulu-dulu tuh.Sebelum tuh tengok syarat-syarat mudah yang telah diberikan.Senang je…

  4. u baca technical dr forexnews eh?

  5. hai ladymariah..forexer akan tengok technical analysis dan fundamental nye sekali.news mmg mempengaruhi setiap pair yg berkaitan.sy pun budak baru blajar..😀 hehehe

  6. As’kum Naz, minta maaf sy pangil naz je..nak sebut penuh trgliat lidah dibuatnya. Sy ibarat buat cempedak diluar pagar, baru nak belajar memorex. Harap naz dapat beri tip tip yang bolih buat duit. Tapi nak tanya sikit, apa Website yang naz pakai dan apa kelebihannya dengan yg lain? Melihat pada blog naz ni mmg cun laa…penuh dgn infomasi…sy ucpkn syabas…! Nanti kita jumpa lagi,cukupla takat tu untuk intro….bye


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: