Posted by: nazhasecret | August 26, 2007

Kenduri Kawen Nazri aka Buyong 26 Ogos 2007

Ni plak kenduri schoolmate aku yang glamer ngan panggilan “Buyong”..aku masukkan dalam blog sebab ramai sangat bekas/ex-gf/peminat/admirer(ye ke glamer ?) dia nak tengok pic dia kawen….hehehe..so jom cuci mata sat..

Sekitar Majlis Kawen :

4.jpg Lain plak aku tgk Buyong pakai contact lens..hehehe

5.jpg Mak Dara yg kiri duduk- Jibah ngn anak bongsu dia,arshad ke irshad…lupe ar..tengah yang duduk tu Ilham,kanan Shahadah..belakang kiri Hajar(tunangan orang) dan kanan Kamaruliza

6.jpg Biase la yg comey kiri tu Rela Da Bomb..hahaha..tengah Hajar dan kanan Kamaruliza(solo tapi tak available kot..hehe)

7.jpg Dari kanan,kamaruliza,hajar,shahadah,wife norizam,norizam,buyong,wife buyong,rela,ilham,kidir,bakal tunang kidir,amran dan mujahid..pic silau sket tu pesal ntah..hehehe..kanak2 tu anak norizam..

8.jpg Ewah..berlenggang anak dara ni..hihihi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: